Prodaja Засебна кућа, Lendava/Lendva, Prekmurje, Slovenija, Lendavske gorice 412B

Prodaja - Cod. 35806

  • Tipologija: Засебна кућа
  • Oblast: 100 m²
  • Sobe: 4
  • Sprat: 1

На дну винограда Лендве, продаје се самостојећа кућа, саграђена на обали и одмах реновирана. У близини можете стићи до познате термалне купке, школе, вртића, здравственог центра, љекарне, трговачког центра, позоришта итд. Пешице. Идеалан избор за младе парове, мала деца.
Кућа је саграђена 1975. године и реновирана 2005. године са кровом, топлотном изолацијом, пластичним прозорима и улазним вратима. Грејање је котловски систем на гас обновљен 2015. године и ријешен је у зимским мјесецима кориштењем велике пећи на дрва. Врућа вода се испоручује електричним котловима. Зграда је у одличном стању, 2 ката, двориште терасе, 177,5 нм - 93,7 нм корисне површине. Трошкови одржавања стана су изузетно ниски. Предња страна куће погодна је за неколико паркинга непосредно испред улице - поред куће је велика, одвојена 21 м2 гаража.
У приземљу куће налази се пространо предсобље, велика кухиња, купатило са туш кабином и ВЦ, двије мање собе и гаража. На спрату можете устати на удобном, сигурном дрвеном степеништу. Ту ћете наћи трпезарију и пространи, светли дневни боравак, одакле можете пјешачити директно на пријатну, удобну терасу и двориште. Дневна соба има лепу лончену пећ, са зидом од обале, који зими загрева пријатну атмосферу.
Такође са десне стране налази се шведска кухиња са малом оставом која је одлична опција за складиштење. Из кухиње на дугом балкону стижемо до дворишта. Постоје две спаваће собе или дечија соба лијево и купатило са кадом и ВЦ-ом.
Иза главне зграде налази се 102,2 м2 двокатница, самостојећа кућа, горња етажа има корисну површину од 42,2 м2 која пролази кроз малу покривену просторију до кухиње, а потом долази у трпезарију, а ту су и још два соба се отвара. Мала купаоница с тоалетом и кадом се може приступити кроз кухињу. Након реновирања малог дијела мале куће, могуће је развити лијеп мали стан за двије особе, који је потпуно одвојен и може се изнајмити. Како ова два објекта имају засебну инфраструктуру, они су независни једни од других.
У приземљу куће налази се угодан вински подрум који штити вина произведених од стране 400 капиталистичких винограда. Опрема и опрема потребна за производњу грожђа и вина су основна цијена имовине.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB