Prodaja Сеоска кућа, Puconci, Prekmurje, Slovenija, Dolina 40

Prodaja - Cod. 37554

  • Tipologija: Сеоска кућа
  • Oblast: 250 m²
  • Sobe: 12
  • Sprat: 3

Ова некретнина је била напуштена и заузета око 20 година, али их је пре око 15 година купила енглеска породица, а потом је потпуно реновирана.
Сачувано је што више традиционалних карактеристика - изложене греде, прозори старог стила, стропови са зраком и тако даље. То је требало да остане као сеоска кућа типична за то подручје.
Има сву нову електричну енергију, нови и потпуно изолирани кров, прекривен традиционалним плочицама, новим централним гријањем (уље) као и двије пећи на дрва од којих једна може напајати и централно гријање.
Лежи мало изнад границе од Аустрије на истоку Словеније у националном парку.
Налази се у дивној мирној долини са свуда шумом и дрвећем. Постоји обиље птица, дивљег цвећа и дивљег живота пошто је цело подручје заштићено. Без злочина, без графита, без легла - само предиван квалитет живота.
На 10 минута вожње налази се модерни и живахни град Мурска Собота који нуди широк спектар шопинга, ресторана, кафе барова итд. Зрачна лука Граз удаљена је сат времена са везама до главних европских аеродрома са чвориштима.
Власништво је потпуно приватно и није видљива ниједна друга кућа. Постоји само неколико малих фарми у локалном подручју.
Једна главна спаваћа соба, једна спаваћа соба за госте са сопственим апартманима, две дечје спаваће собе у поткровљу, канцеларијски простор, играоница, остава, два главна салона, трпезарија, ТВ соба, велика предсобље, вински подрум, главно купатило, опремљена кухиња, огромна наткривена тераса, разне помоћне зграде (све реновиране), приватно унутрашње двориште, двострука гаража и велика количина земљишта. (Приближно 2.500 м 2). Сва земља је грађевинско земљиште.
Сви поступци по реду и уписани у земљишне књиге.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


Оглас Постед би Приватна
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB