Prodaja Сеоска кућа, Trsek, Primorska, Slovenija, Trsek

Prodaja - Cod. 17474

  • Tipologija: Сеоска кућа
  • Oblast: 340 m²
  • Sobe: 8
  • Sprat: 2

На словеначком приморју у Истри региону у малом селу Трсек, изнад речице Драгоња, 2 куће, заједно 180м, на изградњу 340 земљишта воду, струју. Прекрасан поглед. Један власник. Правно је све у реду.
Исправност је у општини Копер града. Куће су од камена. једна је око 30м од тла плана, други око 45м. Били су повезани са терасом на првом спрату. Један врт је оријентисана на југу у долини реке, који ће у будућности бити резерват природе. Други врт је на северу. Исправности је у центру села, али и на граници. Сасвим добро изолује од комшија, које су углавном локални људи викендом.
Ту је типична медитеранска клима. Пуно сунца, тихо и тишине. Предивно видите на долину. Повезан на општинско водоводном систему електричне енергије крајњем. Она има кућу број. ако је заинтересован за обнову могућност да имају старински дрво, камење, плочица. Један власник. Правно је све у реду.
Удаљеност: Копер-једна улица са 18км са другом 16 км, Порторож (Пиран) -35 км-хрватске границе 15км, Опатија-60 км, Умаг 45 км, Трст-30 км, Липица 45 км, Љубљана 110км. 15 мин од шетње до реке. Близу аеродрома у Трсту, Тревисо, Пула, Љубљани, у Порторожу је мало један. Словеначки Марине (Сеасцапе) су у Копер, Изола, Пиран, Луциа (Порторож).
Цена: 110.000 евра.

Saznajte više o ovoj nekretnini


Free real estate ads
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB